امروز: جمعه 7 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

تاریخچه پالایشگاه پارسیان

تاریخچه پالایشگاه پارسیاندسته: مدیریت
بازدید: 62 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 24 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 30

پالایشگاه پارسیان در استان فارس در 35 کیلومتری شمال غربی شهرستان لامرد و 11 کیلومتری شهرستان مهر واقع شده است این پالایشگاه با وسعتی در حدود 300 هکتار فضای سبز در اطراف آن در 20 کیلومتر میدان گازی تابناک احداث شده است این پالایشگاه در سال 1382 احداث گرید این پالایشگاه از چهار حوزه گازی تابناک ، شانول ، وراوی و هما تغذیه می گردد مجموع گاز و مای

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

تاریخچه پالایشگاه پارسیان

مقدمه :

اردوران تولید صنعتی تا به حال که دوران سیستم های پیشرفته اتوماسیون و تکنولوژی پیشرفته می باشد ابزار و ماشین آلات به عنوان عوامل تولید به شمار می روند .

در طی دوران تولید نسبی امکان جایگزینی انسان به جای ماشین میسر بود ولی هر چقدر به طرف تولید صنعتی و پیشرفته نزدیک می شویم امکان استفاده از انسان به جای ماشین آلات وجود ندارد .

از کار افتادگی ماشین آلات یک تغییر تصادفی است که زمان وقوع آن دقیقا مشخص نیست بنا بر این جهت تعیین زمان از کارافتادگی کاشین آلات یک متغییر متصادفی است که زمان وقوع آن دقیقا مشخص نیست بنا بر این جهت تعیین زمان از کار افتادگی ماشین آلات با استفاده از قوانین و ظوابط شخص آماری می توان با تشخیصتوزیع آماری از کار افتادگی ماشین آلات زمان وقوع آن را با درصدی مشخص کرد . بنا بر این برای جلوگیری از توقف ها و از کارافتادگی های بی مورد ماشین آلات که خود ریشه تمامی بلابای یک واحد صنعتی است لزوم ایجاد واحد تعمیرات و نگهداری از ضروریات اصلی یک کارخانه به شمار می رود .  ( واحد های تولیدی صنعتی )

لذا جهت حفظ سرمایه ها از یک سو و هزینه های بالای خرید ماشین آلات و دستگاههای از سوی دیگر ، استفاده برنامه ریزی شده و هم چنبن انجام عملیات تعمیرات و نگهداری به موقع ماشین آلات را برای شرکت های تولیدی الزامی می سازد . ولی هدف ایجاد واحد تعمیرات و نگهداری تضمین کننده کارکرد بهینه ماشین آلات نیست ضمن اینکه در اکثر واحدهای صنعتی کشورمان واحد تعمیرات و نگهداری وجود دارد در عین حال وضعیت نگهداری ماشین آلات و متعاقب آن ضررو زیان های ناشی از خرابی ماشین آلات بسیار چشمگیر می باشد چرا که به دلیل عدم استفاده از اصول علمی مربوط به مهندسی تعمیرات و نگهداری از همه برتر استفاده از روش های سنتی مانند انتظار برای خراب شدن ماشین آلات و تعمیرات آن در موقع از کار افتادگی ، کارآیی سیتم های تعمیرات و نگهداری رابه حداقل رسانده است که شاید این مسئله ناشی از عدم وجود فرهنگ پیشگیری و نگهداری در بین ما ایرانیان باشد تا زمانی که حادثه ای پیش نیامده ، در فکر پیشگیری از وقوع آن حادثه نباشیم .

به امید روزی که کشور عزیزمان ایران به عنوان یکی از بزرگترین دارندگان تخصص های صنعتی در دنیا همراه با مردمی که دارای فرهنگ استفاده بهینه از امکانات صنعتی موجود روز هستند بتواند به عنوان بکی از قطب های صنعتی در دنیا مشهور شود

تاریخچه پالایشگاه پارسیان :

پالایشگاه پارسیان در استان فارس در 35 کیلومتری شمال غربی شهرستان لامرد و 11 کیلومتری شهرستان مهر واقع شده است این پالایشگاه با وسعتی در حدود 300 هکتار فضای سبز در اطراف آن در 20 کیلومتر میدان گازی تابناک احداث شده است این پالایشگاه در سال 1382 احداث گرید .

این پالایشگاه از چهار حوزه گازی تابناک ، شانول ، وراوی و هما تغذیه می گردد مجموع گاز و مایعات گازی میادین مذکور برابر 40 ترلیون پای مکعب ( معادل 1133 میلیارد متر مکعب ) گاز شیرین و 595 میلیون بشکه مایعات گازی می باشد .

در حدود 72 درصد از میزان گاز و مایعات گازی میادین ذکر شده متعلق به میادین تابناک و هما می باشد که طی سالهای 1378 و 1379 که توسط کارشناسان شرکت ملی گاز و نفت شناسایی شده است .

آمارهای موجود نشان می دهد که مصرف انرژی ر کشور هر ده سال دو برابر می شود و این روند صعودی و با  در نظر گرفتن محدودیت های سوخت فصیلی آیا می توان امیدوار بود که در آینده بتوانیم نیازهای خود را به انرژی برآورده کنیم ؟

در حال حاضر گاز طبیعی جای خود را در همه جا باز کرده است و برخی از وسایل خانگی و صنعتی که قبلا با برق یا سایر انرژی های غیر فصیلی کار می کردند اکنون با گاز طبیعی راه اندازی می شده است این موضوع در بسیاری از موارد در بخش تجاری و صنعتی نیز مصداق دارد . لازم است اشاره کنیم که از این سوخت به نحو بهینه استفاده شود تا نسل های آینده مملکت نیز از این انرژی خدادادی نیز برخوردار شوند .

گاز طبیعی در صنعت چه کاربردهایی دارد :

مصارف صنعتی :

گازطبیعی مصارف زیادی در صنعت دارد از جمله فراهم آوردن مواد اولیه برای محصولات مختلفی از قبیل پلاستیک ، کود شمیایی ، ضد یخ ، و منسوجات است . در واقع صنعت بزرگترین مصرف کننده گاز طبیعی محصوب می شود . گاز طبیعی دومین منبع انرژی است که در صنعت مصرف درصد بالایی از گاز طبیعی را مصرف می کند اما این مصرف صنعتی در بخش کوچکی از صنایع متمرکز شده است . گاز طبیعی بطور عمده در صنایع کاغذ سازی ، فلزات ، مواد شمیایی ، پالایش نفت ، سنگ ، خاک رس ، شیشه و پلاستیک در پردازش مواد غذایی بکاربرده می شود حدود 84 درصد از کل گاز طبیعی در بخش صنعتی بکار می رود .

کاربردهای صنعتی :

کاربردهای صنعتی گاز طبیعی بیارند . کاربردهای صنعتی شامل آن دسته از مصارف مشابهی می شوند که در بخش های تجاری و مسکونی مانند گرمازدگی ، سرمازایی و آشپزی ، گاز طبیعی همچنین برای عملیات بازیافت و سوزاندن از پیش گرم کردن فلزات ( بخصوص برای آهن واستیل ) ، خشک کردن و رطوبت زدایی ، ذوب شیشه ، پردازش مواد غذایی و سوخت دهی در بخش های دیگر صنعتی کاربردهایی زیاد دارد .

چارت سازمانی :

مدیریت های شرکت ملی گاز ایران :

شرکت ملی گاز ایران در حال حاضر از 8 مدیریت اصلی و ستادی تشکیل گردیده است که زیر نظر معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران فعالیت می کنند . هر یک از این مدیریت ها در چهار چوب وظایف محوله ، وظیفه تحقق قسمتی از اهداف و وظایف محوله را بر عهده دارد .

مدیریت های ستادی شرکت ملی گاز ایران  عبارتند از :

1 – مدیریت برنامه ریزی تلفیقی

2 – مدیریت مهندسی و اجرای طرحها

3 – مدیریت بازرگانی

4 – مدیریت عملیات درحوزه پالایش و انتقال

5 – مدیریت اداری

6 – مدیریت گاز رسانی و فروش

7 – مدیریت مالی

8 – مدیریت امور بین المللی

سازمانهایی نیز زیر نظر مدیر عامل فعالیت می کنند که به عنوان نماینده وی در ایجاد ارتباط ، سیاست گذاری ، طرح ، کنترل و ساماندهی و تصمیم گیری با مدیر عامل و مدیریت ها ، مشاورت و همکاری می نمایند . این سازمانها عبارتند از :

 1 – امور سازمانها و بهبود روش ها

2 – بازرسی و کنترل فنی و ایمنی

3 – امور حقوقی

4 – روابط عمومی

5 – کمسیون معاملات

6 – حراست

7 – حسابرسی داخلی

در زیر به اختصار هر یک از مدیریت ها را توضیح می دهیم :

مدیریت برنامه ریزی تلفیقی :

این مدیریت مسئولیت تهیه و تنظیم برنامه ها و استراتژی شرکت ، بررسی و برآورد اقتصادی و مهندسی طرحها بررسی و برآورد و برنامه ریزی منابع و مصارف داخلی و صادراتی ، تهیه و تنظیم برنامه بهینه و تلفیقی و جامع را در چارچوب برنامه های ملی و کلان کشور بر اساس امکانات و توانایی های درون شرکت بر عهده دارد . همچنین تهیه و تنظیم نظام برنامه ریزی ، تعیین اولویت ها و نیازهای توسعه ای شرکت ، تهیه و تنظیم و تدوین دستور العمل و متن برنامه های تفصیلی اجرایی و بررسی و تحقیق در امور بازارهای بین المللی برای مشارکت و فروش صادرات گاز و فرآورده های گازی ، پیشنهاد قیمت گاز صادراتی ، کنترلو نظارت کلی بر روی پروژها ا ز دیگر وظایف این حوزه به شمار می آیند .

مدیریت مهندسی و اجرای طرحها :

این مدیریت مسئولیت مطالعاتی فنی ، طراحی ، تعیین مقادیر و برآورد طرحها ، انتخاب و عقد قراردادها با پیمانکاران ، اجرا و یا نظارت بر نصب و راه اندازی پروژه های مختلف شرکت ملی گاز ایران را بر عهده دارد . همچنین پژوهش و تحقیقات کاربردی ، تهیه و تنظیم استانداردهای جدید و یا تجدی نظر در  استنانداردها از دیگر وظایف این حوزه به شمار می آید .

مدیریت بازرگانی :

مدیریت بازرگانی با برخورداری از کارآیی و فناوری ، تامین کنند . کالا و خدمات و دارای موقعت ویژه است . تامین نیاز روبه رشد کشور به کالا و خدمات ، مستلزم مجموعه ای ا زمهارت های بر جسته حرفه ای ، نوآوری های فنی ، تشکیلات پیشرفته بین المللی و نیز رابطه نزدیک با جوامع محلی ، مشتریان ، پیمانکاران و ... است .

مدیرت بازرگانی یک شرکت دانش محور باعث برجسته حرفه ای و موقعیت پیشرو در بسیاری از بازارها با تمامی امکانات در خدمت تامین این نیاز است .

مدیرت عملیات :

مسئولیت دریافت گاز از شرکت ملی نفت و انجام عملیات تفکیک و نم زدایی ، تصفیه ، فراورش ، بازیافت گوگرد ، تثیبت و استحصال مایعات گازی ( نفتا ) ، انتقال ، تقویت فشار و تحویل گاز ، گوگرد و مایعات استحصالی به مدیریت های زیربط در نقاط و مراکز پیش بینی شده و همچنین بهره برداری و نگهداری و تعمیر کلیه سیتم ها ، دستگاهها و ماشین آلات و تاسیسات موجود در مجتمع های صنعتی و پالایشگاهی و خطوط لوله و ایستگاه تقویت فشار را بر عهده دارد .

نصب و راه اندازی و بهره برداری و نگهداری از ایستگاهها رادیویی و شبکه های مخابراتی ، بهره برداری و نگهداری سیتم ارسال ، کنترل و ندازه گیری گاز از دیگر وظایف این حوزه می باشد .

پیش بینی و برآورد ماشین آلات سنگین ساختمانی و حمل و نقل برای پشتیبانی عملیاتی کل شرکت ، هماهنگ کردن برنامه ها با حوزه های مدیریت مهندسی و اجرای طرحها و گاز رسانی و فروش جهت پیش بینی در اجرای طرح ها و گاز رسانی و فروش جهت تامین و تحول گاز مورد نیاز و نیز داشتن آمادگی 24 ساعتی برای بهره برداری دائم و نگهداری تاسیسات و مقابله با حوادث و اتفاقات در شرایط اظطراری از دیگر وظایف عمده مدیرت عملیات به شمار می آیند .

فعالیت های این حوزه در سراسر ایران به 8 منطقه عملیات انتقال و 7 پالایشگاه در کشور تفکیک و تقسیم می شود .

مدیرت گازرسانی :

مسئولیت بررسی و برآورد نیاز به گاز و برنامه ریزی توضیع جهت تحویل به متقاضیان و مصرف کنندگان اعم از نیروگاهها ، صنایع واحدهای تجاری ، خانگی و مجتمع های مسکونی و هماهنگی باسایر مدیریت ها برای پیش بینی و تامین گاز ، تحویل روش و انجام محاسبات و دریافت بهای گاز مصرفی ، رفع هر نوع نارسایی و ایجاد شرایط مطلوب جریان گاز برای تحول به مصرف کننده ، توسعه شبکه های داخل شهری و نصب انشعابات و ایستگاههای شهری و فروش انچام خدمات بعد از فروش و آمادگی 24 ساعته برای پیشگیری یا مهار حوادث در شرایط اضطراری و ارائه خدمات به مشتریان و مصرف کنندگان بر عهده مدیریت گازرسانی و فروش می باشد . فعالیت های این حوزه صنعت گاز را به بازار مصرف و جامعه منعکس و عرضه داشته ، سراسر کشور را در بر می گیرد . این حوزه مدیریتی در حال حاضر از 26 شرکت گاز رسانی در تمامی استانهای کشور تشکیل و هر کدام چندین شهرستان و ناحیه را زیر پوشش دارد ، تشکیل شده است .

مدیرت مالی :

این مدیریت ، مسئولیت تنظیم و تفسیر مقررات و روش های مالی و پیش بینی منابع مالی شرکت و برآورد احتیاجات پولی ، تهیه و تنظبم بودجه های جاری و سرمایه ای  ، نظارت و کنترل بر نحوه هزینه ها ، دریافت ها ، مطالبات ، وصولی ها و انواع پرداخت ها ، نگهداری حسابهای اموال ، اجناس و دارایی ها ، همکاری در تهیه و تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت را عهده دار می باشد .

طراحی و استقرار سیستم مکانیزه جدید و بررسی و پیشنهاد برای استفاده از تکنیک های پیشرفته نرم افزاری و سخت افزاری برای مدرنیزه کردن سیتم ها ، استفاده از امکانات کامپیوتری و ایجاد شبکه های پیوسته و به هنگام در سطح شرکت برای کلیه امور از وظایف خدمات کامپیوتر شرکت می باشد ، که زیر نظر مدیرت مالی فعالیت می کتد .

مدیریت امور بین الملل :

مدیرت امور بین الملل مسئولیت انجام بررسی های فنی و اقتصادی طرح های صدور ، واردات و ترانزیت گاز طبیعی ، گاز طبیعی مایع ، به طوری که شرایط بهینه از نظر اقتصادی و فنی محقق گردد . را عهده دار می باشد .

جنبه های مالی ، حقوقی ، میزان سرمایه گذاری لازم ، نحوه مشارکت با شرکت ها و کشورهای خارجی ، تامین سرمایه ، نرخ برگشت و سایر عوامل و پارامترهایی که در این طرحها تعیین کنند . سر نوشت ساز می باشند .

جهت دریافت فایل تاریخچه پالایشگاه پارسیان لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 2,900 تومان

خرید

برچسب ها : تاریخچه پالایشگاه پارسیان , دانلود تاریخچه پالایشگاه پارسیان , پالایشگاه , پالایشگاه پارسیان , مدیریت برنامه ریزی تلفیقی , مدیریت امور بین الملل , مدیریت , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر