امروز: دوشنبه 3 دی 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

شبکه لینوکس با ویندوز

شبکه لینوکس با ویندوزدسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 61 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 8102 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 135

اگرچه لینوكس خالق مشخصی ندارد، ولی این لینوس توروالدز (linus Torvalds) دانشجوی فنلاندی بود كه در 215 آگوست 1991، این راه را آغاز كرد او از همان ابتدا رویای ایجاد یك سیستم عامل open source یا متن باز با كارایی بالا، ضریب اطمینان فوق‌العاده و امنیت باور نكردنی را در سر می‌پروراند، صحبت از من باز با كارایی بالا، ضریب اطمینان فوق‌العاده و امنیت باور

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

شبکه لینوکس با ویندوز

مقدمه

چه بخواهیم چه نخواهیم، كامپیوتر جزیی از زندگی روزمره ما شده است. حتماً‌ شما تا به حال كلیپی را با كامپیوتر تماشا كرده‌اید، از آهنگی با كیفیت دیجیتال لذت برده‌اید، متنی را تایپ كرده‌اید یا شبی را به گشت و گذار در دنیای اینترنت یا چت رومها به صبح رسانده‌اید! بستر اجرایی همه این برنامه‌ها، برنامه‌ای مادر، به نام سیستم عامل است. به احتمال زیاد شما یكی از نسخه‌های ویندوز مایكروسافت مانند ویندوز 98 یا XP را استفاده می‌كنید. آیا تا به حال برایتان پیش نیامده كه كامپیوترتان خود به خود Rest شود یا یك روز صبح كه كامپیوتر اداره‌تان را روشن می‌كنید. ویندوز بالا نمی‌آید.

آیا تا به حال به فكر امتحان كردن سیستم عامل دیگری افتاده‌اید؟‌ یك سیستم عامل با كارایی بیشتر:‌ یك سیستم عامل امن، چند منظوره، قابل اعتماد و كاربردی به معنای واقعی كلمه، البته مقصود تولیدات شركت انحصار طلب مایكروسافت یا سیستم عامل صنعتی یونیكس (UNIX)‌ و یا سیستم گرانقیمت اپل مكینتاش (Apple Macintosh) نیست. ما می‌خواهیم از سیستم عامل دیگری صحبت كنیم:‌

سیستم عامل آزاد لینوكس linux

اگرچه لینوكس خالق مشخصی ندارد، ولی این لینوس توروالدز (linus Torvalds) دانشجوی فنلاندی بود كه در 215 آگوست 1991، این راه را آغاز كرد. او از همان ابتدا رویای ایجاد یك سیستم عامل  open source یا متن باز با كارایی بالا، ضریب اطمینان فوق‌العاده و امنیت باور نكردنی را در سر می‌پروراند، صحبت از من باز با كارایی بالا، ضریب اطمینان فوق‌العاده و امنیت باور نكردنی را در سر می‌پروراند. صحبت از متن باز بودن لینوكس به میان آمد؛ كسانی كه تا اندازه‌ای با زبانهای برنامه‌نویسی آشنایی دارند می‌دانند كه سیستم عاملهایی مانند ویندوز مایكروسافت كه خود را در دسترس همگان قرار نمی‌دهند و آنچه كه كاربران خریداری می‌كنند، تنها برنامه قابل اجرایی است كه هیچ اطلاعاتی از جزئیات درونی كاركرد سیستم عامل را نمی‌توان از آن فهمید. اما در مورد لینوكس وضع به گونه دیگری است؛ به این صورت كه sorce یا كد لینوكس برای كلیه علاقه‌مندان و برنامه‌نویسان باز و قابل تغییر و بهینه‌سازی است.

لینوس توروالدز هسته لینوكس موسوم به كرنل را تحت امتیاز Gpl: GNU General public license منتشر كرد، طبق این امتیاز كه در برابر امتیاز انحصارطلبانه كپی‌رایت (copy right)‌ كپی لفت (copy left) نامیده می‌شود،‌ كاربران و برنامه‌نویسان اجازه هر گونه دخل و تصرف در كد برنامه‌ها، استفاده مجدد از كل یا بخشی از برنامه‌ها در برنامه‌ای دیگر و فرش یا پخش مجدد برنامه‌ها را دارند؛ به شرط اینكه ماهیت باز متن برنامه‌ها تحدید نشود و تمام حقوق كپی لفت به خریدار نیز منتقل شود.

لینوكس در ایران

حدود دو سال است كه دولت جمهوری اسلامی ایران پروژه‌ای را برای فارسی‌سازی لینوكس و نهایتاً تولید سیستم عامل ملی تدوین كرده است. تصویب این طرح به پیشنهاد مركز فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته شریف (AICTC) و با مدیریت این مركز انجام شد. این پروژه از پنج پروژه زیر

 تشكیل شده است:

1ـ توسعه نرم‌افزارهای منبع آزاد

2ـ تدوین استراتژی استفاده از نرم‌افزارهای منبع آزاد

3ـ پروژه لینوكس فارسی

4ـ توسعه كاربردیهای لینوكس

5ـ تشكیل انجمن open source ایران

طبق برنامه زمان‌بندی شده نیمه سال 2006 میلادی باید شاهد اتمام این پروژه باشیم!

لینوكس: یكی از زیباترین دستاوردهای بشری

لینوكس در سایه همكاری و تبادلات علمی هزاران نفر در سرتاسر جهان ایجاد شده و توسعه یافته است. گستردگی این مشاركت به قدری است كه سیستم عامل لینوكس را زیباترین دستاورد همكاری جمعی بشر نامیده‌اند. فرهنگی كه بر جامعه لینوكس و متن باز حاكم است فرهنگ یاری، اشتراك اطلاعات و تلاش برای بهبود هر چه بیشتر محصولات است. هر كس می‌خواهد با این سیستم عامل كار كند، باید تمامی دیدگاه‌ها و عقاید قبلی خود را درباره نرم‌افزار و سیستم عامل كنار بگذارد و

با یك دیدگاه جدید وارد دنیای لینوكس شود، چون لینوكس در جهانی با فرهنگ متفاوت زندگی می‌كند.

فصل اول

                                                تاریخچه لینوكس

تاریخچه لینوكس

شروع داستان لینوكس

در سال 1991 در حالی كه جنگ سرد رو به پایان می‌رفت و صلح در افقها هویدا می‌شد، در دنیای كامپیوتر، آینده بسیار روشنی دیده می‌شد. با وجود قدرت سخت‌افزارهای جدید، محدودیتهای كامپیوترها رو به پایان می‌رفت. ولی هنوز چیزی كم بود ... و این چیزی نبود جز فقدانی عمیق در حیطه سیستمهای عامل.

داس، امپراطوری كامپیوترهای شخصی را در دست داشت. سیستم عامل بی‌استخوانی كه با قیمت 50000 دلار از یك هكر سیاتلی توسط بیل گیتز (Gates Bill) خریداری شده بود و با یك استراتژی تجاری هوشمند، به تمام گوشه‌های جهان رخنه كرده بود. كاربران PC انتخاب دیگری نداشتند. كامپیوترهای اپل مكینتاش بهتر بودند. ولی قیمتهای نجومی، آنها را از دسترس اكثر افراد خارج می‌ساخت.

خیمه‌گاه دیگر دنیای كامپیوترها، دنیای یونیكس به خودی خود بسیار گرانقیمت بود. آنقدر گرانقیمت كه كاربران كامپیوترهای شخصی جرات نزدیك شدن به آنرا نداشتند. كد منبع یونیكس كه توسط آزمایشگاههای بل بین دانشگاهها توزیع شده بود، محتاطانه محافظت می‌شد تا برای عموم فاش نشود. برای حل شدن این مسئله، هیچیك از تولید‌كنندگان نرم‌افزار راه حلی ارائه ندادند.

بنظر می‌رسید این راه حل به صورت سیستم عامل MINIX ارائه شد. این سیستم عامل، كه از ابتدا توسط اندرو اس. تانناوم (Andrew S. Tanenbaum) پروفسور هلندی، نوشته شده بود به منظور تدریس عملیات داخلی یك سیستم عامل واقعی بود. این سیستم عامل برای اجرا روی پردازنده‌های 8086 اینتل طراحی شده بود و بزودی بازار را اشباع كرد.

بعنوان یك سیستم عامل، MINIX خیلی خوب نبود. ولی مزیت اصلی آن، در دسترس بودن كد منبع آن بود. هر كس كه كتاب سیستم عامل تاننباوم را تهیه می‌كرد، به 12000 خط كد نوشته شده به زبان C و اسمبلی نیز دسترسی پیدا می‌كرد. برای نخستین بار، یك برنامه‌نویس یا هكر مشتاق می‌توانست كد منبع سیستم عامل را مطالعه كند. چیزی كه سازندگان نرم‌افزارها آنرا محدود كرده بودند. یك نویسنده بسیار خوب، یعنی تاننباوم، باعث فعالیت مغزهای متفكر علوم كامپیوتری در زمینه بحث گفتگو برای ایجاد سیستم عامل شد. دانشجویان كامپیوتر در سرتاسر دنیا با خواندن كتاب و كدهای منبع، سیستمی را كه در كامپیوترشان در حال اجرا بود، درك كردند و یكی از آنها بینوس توروالدز نام داشت.

تولد سیستم عامل جدید:

در سال 1991 لینوس بندیكت توروالدز (Linus Benedict Torvalds) دانشجوی سال دوم علوم كامپیوتر دانشگاه هلسینكی فنلاند و یك هكر خود آموخته بود. این فنلاندی 21 ساله عاشق وصله پینه كردن محدودیتهایی كه سیستم را تحت فشار قرار می‌دادند. ولی مهمترین چیزی كه وجود نداشت یك سیستم عامل بود كه بتواند نیازهای حرفه‌ای‌ها را برآورده نماید. MINIX خوب بود ولی فقط یك سیستم عامل مخصوص دانش‌آموزان بود و بیشتر به عنوان یك ابزار آموزشی بود تا ابزاری قدرتمند برای به كارگیری در امور جدی.

در این زمان برنامه‌نویسان سرتاسر دنیا توسط پروژه گنو (GNU) كه توسط ریچارد استالمن (Richard Stallman) آغاز شده بود، تحریك شده بودند. هدف این پروژه ایجاد حركتی برای فراهم نمودن نرم‌افزارهای رایگان و در عین حال با كیفیت بود. استالمن خط مشی خود را از آزمایشگاه معروف هوش مصنوعی دانشگاه MIT با ایجاد برنامه ویرایشگر emacs در اواسط و اواخر دهه 70 آغاز نمود. تا اوایل دهه 80، بیشتر برنامه‌نویسان نخبه آزمایشگاههای هوش مصنوعی MIT جذب شركتهای نرم‌افزاری تجاری شده بودند و با آنها قراردادهای حفظ اسرار امضا شده بود. ولی استالمن دیدگاه متفاوتی داشت. وی عقیده داشت بر خلاف سایر تولیدات، نرم‌افزار باید از محدودیتهای كپی و ایجاد تغییرات در آن آزاد باشد تا بتوان روز به روز نرم‌افزار‌های بهتر و كارآمدتری تولید نمود.

با اعلامیه معروف خود در سال 1983 پروژه GNU را آغاز كرد. وی حركتی را آغاز كرد تا با فلسفه خودش به تولید و ارائه نرم‌افزار بپردازد. نام GNU مخفف GNU is Not Unix است. ولی برای رسیدن به رویای خود برای ایجاد یك سیستم عامل رایگان، وی ابتدا نیاز داشت تا ابزارهای لازم برای این كار را ایجاد نماید. بنابراین در سال 1984 وی شروع به نوشتن و ایجاد كامپایلر زبان C گنو موسوم به GCC نمود. ابزاری مبهوت‌كننده برای برنامه‌نویسان مستقل. وی با جادوگری افسانه‌ای خود به تنهایی ابزاری را ایجاد نمود كه برتر از تمام ابزارهایی كه تمام گروههای برنامه‌نویسان تجاری ایجاد كرده بودند قرار گرفت. GCC یكی از كارآمدترین و قویترین كامپایلرهایی است كه تاكنون ایجاد شده است.

تا سال 1991 پروژه GNU تعداد زیادی ابزار ایجاد كرده بود ولی هنوز سیستم عامل رایگانی وجود نداشت. حتی MINIX هم لایسنس شده بود. كار بر روی هسته سیستم عامل گنو موسوم به HURD ادامه داشت ولی به نظر نمی‌رسید كه تا چند سال آینده قابل استفاده باشد.

جهت دریافت فایل شبکه لینوکس با ویندوز لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 6,900 تومان

خرید

برچسب ها : شبکه لینوکس با ویندوز , دانلود شبکه لینوکس با ویندوز , شبکه لینوکس , ویندوز , شبکه , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , برنامه نویسی , اینترنت , وب سایت , وب , سایت , سیستم عامل , ویندوز مایكروسافت , سیستم عامل آزاد لینوكس linux , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر